email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Ένα «αγροτικό» Toyota το πέταξαν από τα 10.000 πόδια

Youtubers βάζουν στο στόχαστρό τους αυτή τη φορά ένα Toyota Hilux, υποβάλλοντάς το στην απόλυτη δοκιμή αντοχής, όπως την αποκαλούν οι ίδιοι. Όμως τι πραγματικά έχουν στο μυαλό τους, πέρα από τη διασκέδαση;

Κάποιοι ευφάνταστοι τύποι του διαδικτύου έχουν βάλει σκοπό την… ολική καταστροφή ενός Toyota Hilux. Ναι, αυτή είναι ουσιαστικά η αλήθεια για το ταλαίπωρο αυτό φορτηγάκι του παρελθόντος. Αμερικανοί νεαροί του Whistlin Diesel, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Cody Detwiler πραγματοποιούν ότι πιο τρελό σκεφτούν, με πρόσχημα να δουν πόσο ανθεκτικό είναι.

Πρώτη διαδικασία της παράλογης δοκιμής είναι υποτίθεται, το τι θα έκανε κανονικά ο ιδιοκτήτης ενός τέτοιου οχήματος στη διάρκεια 25 ετών. Έτσι ξεκινούν ανοιγοκλείνοντας τις πόρτες όσο πιο δυνατά γίνεται. Ανελέητο φόρτωμα με εκατοντάδες τούβλα στην καρότσα είναι η συνέχεια.

Δοκιμή νούμερο δύο. Το Hilux ντεραπάρει γυρίζοντας στο πλάι για να φανεί η αντοχή του πλαισίου. Το παρμπρίζ σπάει, η οροφή τσακίζει, αλλά τα κατά άλλα τα καταφέρνει μέχρι στιγμής θαυμάσια. Η ικανότητα ρυμούλκησης σε αντιπαράθεση με ένα Ford Raptor είναι το επόμενο test. Παρά τους κακουχίες που έχει υποστεί στέκεται με αξιοπρέπεια, αν και στο τέλος… χάνει.

Έπειτα το Toyota Hilux μεταβαίνει στους λόφους και τους βράχους Moab Utah, όπου προσπαθεί να ανταγωνιστεί κάτι θηρία buggy σε δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου. Η τετρακίνηση και η ανάρτηση του αυτοκινήτου, καθώς και το πλαίσιο, αλλά και τα ελαστικά δίνουν τα ρέστα τους.

Στο τέλος από ότι έχει απομείνει πια, σχεδιάζεται η ρίψη του με ελικόπτερο από τα 10.000 πόδια. Προηγούνται αρχικά βεβαίως τα 500 πόδια, που παραδόξως το pick-up είναι προς το παρόν και παρά το στραπατσάρισμα, ακόμα αναγνωρίσιμο. Στο τελικό του όμως στάδιο, το αστείο τελειώνει. Το χτύπημα στο έδαφος από τα 10.000 πόδια είναι τόσο σφοδρό που το αυτοκίνητο συνθλίβεται στην κυριολεξία και δείχνει πια σαν χαλκομανία.

voria.gr

Σχετικά Άρθρα

Παρατείνεται έως τις 9 Αυγούστου η διάθεση 79 στρατιωτικών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση ευλογιάς και αφθώδους πυρετού

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοινώνει την παράταση της διάθεσης στρατιωτικών κτηνιάτρων των...

Η Στρατηγική του ΑΚΚΕΛ για  αναγέννηση του Έβρου μέχρι το 2040

ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΥΠΟΔΟΜΕΣ  ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο Έβρος δεν αποτελεί απλώς έναν ακριτικό νομό της Ελλάδας. Αποτελεί...

Σχοινάς: Πάνω από 20 δισ. ευρώ για τον πρωτογενή τομέα την επόμενη εξαετία

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει ενεργά στη διαμόρφωση των ευρωπαϊκών αποφάσεων, διεκδικώντας τους απαραίτητους πόρους...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι παρατείνονται τα...

Απάντηση στον μαζικό τουρισμό και στην ερήμωση της ενδοχώρας ο γεωτουρισμός

Μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού που αν και έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στο...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ