email:

info@agrocretanews.gr

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Να καλυφθούν οι απώλειες στις επιδοτήσεις με αύξηση της συνδεδεμένης για το γάλα

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στους κτηνοτρόφους και τους φορείς του νησιού η μείωση των επιδοτήσεων, μια μείωση που όλοι γνωρίζαμε όμως ότι έρχεται.

Έπειτα από έρευνα και επαφές που έκανε το Agrocretanews, φαίνεται ότι προκρίνεται μια λύση για αύξηση εισοδημάτων και κάλυψης της απώλειας μέσω των συνδεδεμένων.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να δοθεί μια αύξηση κατά 10 ευρώ στη συνδεδεμένη γάλακτος και να πάει από τα 10 στα 20 ευρώ, ώστε να καλυφθεί μέρος της απώλειας.

Έτσι… θα ωφεληθούν μόνο όσοι παράγουν και θα υπάρχει δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα

Συγκλόνισε ο νεαρός κτηνοτρόφος από την Γέργερη: Δεν πάει άλλο με την απαξίωση της κρητικής κτηνοτροφίας (vid)

Η παρέμβασή του ανέδειξε το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται πολλοί παραγωγοί, που βλέπουν τον...

Μ. Σχοινάς: «Σημαντική συμφωνία για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Διατηρούνται τα βασικά εργαλεία εισοδηματικής στήριξης των αγροτών»

Σημαντική πολιτική συμφωνία για τον νέο κανονισμό της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) 2028–2034 επιτεύχθηκε...

Γιάννης Ανδριανός: Υπεγράφη η κοινή απόφαση για τους δικαιούχους των Οργανώσεων Ελαιουργικών Φορέων (ΟΕΦ)

Με απόφαση που συνυπογράφουν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Ανδριανός και ο...

Αγώνας δρόμου για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ στην Κρήτη

Σε ένα «παιχνίδι» με τον χρόνο και τις ημερομηνίες έχει καταλήξει το ζήτημα των...

Κρήτη: Γιατί ορισμένες ελιές μαυρίζουν πριν αρχίσει το λιομάζωμα;

Το φθινόπωρο αποτελεί μια από τις σημαντικότερες περιόδους για τους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης. Καθώς...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ