email:

info@agrocretanews.gr

Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

ΥΠΑΑΤ: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα για τις έκτακτες προσλήψεις προσωπικού για την αντιμετώπιση της ευλογιάς

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερώνει ότι αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που έχουν προκύψει λόγω της επιζωοτίας της ευλογιάς.

Ειδικότερα, στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ, www.minagric.gr στο σημείο:
«Το Υπουργείο» / «Προκηρύξεις – Διαγωνισμοί», έχουν αναρτηθεί οι Πίνακες Κατάταξης, Προσληπτέων και Απορριπτέων της σχετικής ανακοίνωσης.

Επιπλέον, το ΥΠΑΑΤ ενημερώνει ότι όσοι από τους αιτούντες περιλαμβάνονται στους πίνακες προσληπτέων θα πρέπει να κάνουν χρήση του ειδικού συνδέσμου https://sox.minagric.gr/app, προκειμένου να αποδεχθούν ή όχι την πρόσληψή τους, έως και την Τετάρτη 1 Απριλίου 2026 και ώρα 13:00.

Διευκρινίζεται ότι, με την παρέλευση της παραπάνω προθεσμίας, η μη εκδήλωση άρνησης θα εκληφθεί από την Υπηρεσία ως αποδοχή της πρόσληψης.

Ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας ορίζεται η Παρασκευή 3 Απριλίου 2026.

Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια ενίσχυσης του μηχανισμού του Υπουργείου για την αποτελεσματική διαχείριση των αυξημένων αναγκών που έχουν δημιουργηθεί από την επιζωοτία, με στόχο τη στήριξη των αρμόδιων υπηρεσιών και την περαιτέρω ενίσχυση της επιχειρησιακής τους ετοιμότητας.

Το ΥπΑΑΤ συνεχίζει να αξιοποιεί κάθε διαθέσιμο διοικητικό και επιχειρησιακό εργαλείο για την αντιμετώπιση της επιζωοτίας, με έμφαση στην άμεση ενίσχυση των υπηρεσιών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Σχετικά Άρθρα

Κτηνοτρόφοι Ηρακλείου: Η γη της Κρήτης ανήκει στους Κρητικούς-ΔΣ και Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση από την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σήμερα 1/08/26 κάναμε συμβούλιο το Δ.Σ του κτηνοτροφικου...

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των κρητικών επιχειρήσεων

Το τοπίο των διεθνών αγορών συνιστά ένα «εμπόλεμο» περιβάλλον, ταχύτατα μεταβαλλόμενο, με πολλές απρόβλεπτες...

Παράδοση φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες από τον Δήμο Μυλοποτάμου

Περισσότερες από 1.200 μερίδες ζεστού φαγητού, καθώς και εκατοντάδες είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωση μέσα σε...

Μ. Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά:«Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»

Τη σπουδαία πολιτική και ευρωπαϊκή παρακαταθήκη του Ιωάννη Παλαιοκρασσά, ανέδειξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης...

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα ξαναχτίσουμε σπίτια και επιχειρήσεις, θα ξαναφυτέψουμε τις ελιές»

Τις περιοχές που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στο νότιο Ρέθυμνο επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποιώντας συναντήσεις με εκπροσώπους...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ