email:

info@agrocretanews.gr

Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Δώδεκα συλλήψεις για παραβάσεις ζωοκλοπής στα Χανιά

Ειδικό και στοχευμένο σχεδιασμό σε περιοχές που παρουσιάζουν αυξημένη ή εξειδικευμένη μορφή εγκληματικότητας εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διευθυνση Κρήτης πραγματοποιώντας αστυνομικές επιχειρήσεις σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Αστυνομίας και τη συνδρομή αστυνομικών ειδικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο αυτής της δράσης, την προηγούμενη εβδομάδα συγκροτήθηκαν συνεργεία ελέγχου σε επιλεγμένα και προκαθορισμένα σημεία και χώρους όπου παρατηρείται αυξημένη παραβατική δραστηριότητα και πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε άτομα, οχήματα, ποιμνιοστάσια και οικίες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κισαμου Χανίων.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων:

Συνελήφθησαν 12 άτομα εκ των οποίων οι 4 για παραβάσεις Νομοθεσίας περί όπλων και οι 8 για παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Βεβαιώθηκαν συνολικά 57 παραβάσεις εκ των οποίων οι 40 για παραβάσεις Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 12 για παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής.

Ακινητοποιήθηκαν 14 οχήματα.

Ο δράσεις αυτές θα συνεχιστούν και την επόμενες εβδομάδες με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες σε όλη την Περιφέρεια της Κρήτης.

rethnea.gr

Σχετικά Άρθρα

Γιάννης Ανδριανός: «Να εξάγουμε καλύτερα, με μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία για τον παραγωγό και την ελληνική οικονομία»

Στη σημασία της ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της διεθνούς ανταγωνιστικότητας του ελληνικού αγροδιατροφικού τομέα...

Ξεκινάει αύριο ο τέταρτος δολωματικός ψεκασμός για τη δακοπροστασία στην Π.Ε. Ρεθύμνου

Στο πλαίσιο του προγράμματος δακοκτονίας για το έτος 2026, η Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου τονίζει...

Πήλιο: Εμπόδια στις δηλώσεις ΟΣΔΕ εν μέσω συγκομιδής – Κινητοποιήσεις προαναγγέλλουν οι αγρότες

Σοβαρά προβλήματα στην ολοκλήρωση των δηλώσεων ΟΣΔΕ αντιμετωπίζουν οι αγρότες του Πηλίου, ενώ η...

Advanced Telecoms Summit 2026: Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές τής διοργάνωσης

Η ταχεία ανάπτυξη των data centers, η αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα και υπολογιστική ισχύ, οι...

Παρέμβαση Χ. Ζεϊμπέκ στη Βουλή – Ζητά με Ερώτηση που κατέθεσε εξορθολογισμό του ΕΦΚ στα αποστάγματα

Ερώτηση στη Βουλή των Ελλήνων με την οποία ζητούν τον εξορθολογισμό του ΕΦΚ στα...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ