Μεγαλώνει το κύμα οργής και αγανάκτησης στην Κρήτη, με αφορμή την ακολουθούμενη πολιτική γενικά στον αγροτικό τομέα.
Οι τελευταίες πληροφορίες του Agrocretanews αναφέρουν πως γίνονται πυρετώδεις προεργασίες για τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις της Δευτέρας, για τις οποίες έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα μας.
Στην αιχμή των αιτημάτων παραμένει η απογείωση του κόστους εκτροφής και παραγωγής, τα ιδιοκτησιακά λόγω των δασικών χαρτών που έβαλαν στο μάτι τις περιουσίες των Κρητών και φυσικά την σκανδαλώδη ΚΥΑ κατανομής βοσκότοπων που αφαιρεί από το νησί μας πολύτιμους πόρους, που θα στερηθούν οι παραγωγοί μας.
Όπως δηλώνουν στο Agrocretanews πρωτεργάτες των κινητοποιήσεων, η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία, πρέπει να το… πάρουν αλλιώς για τα θέματα αυτά, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει και μαζική κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας.