email:

info@agrocretanews.gr

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Στην 1η θέση η Fendt για τους Ευρωπαίους αντιπροσώπους

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η γερμανική κατασκευάστρια Fendt «σκοράρει» αναφορικά με την ικανοποίηση των αντιπροσώπων από 9 ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίοι έδωσαν μια υψηλή βαθμολογία σε ό,τι έχει να κάνει με τους τομείς του after sales και της εγγύησης, της εκπαίδευσης, την προστασίας κλοπής και της συνολικής εικόνας της μάρκας.

Το 2021, η Fendt κατέλαβε την πρώτη θέση στο Ευρωπαϊκό Βαρόμετρο Ικανοποίησης Αντιπροσώπων, για τέταρτη συνεχόμενη φορά, όπως γράφει το Agronews.gr

Με βάση τα αποτελέσματα του European Dealer Satisfaction Index (DSI) που δημοσίευσε ο ευρωπαϊκός οργανισμός αντιπροσώπων Climmar, η εταιρεία μάζεψε συνολικά 14,6 μονάδες στη συνολική βαθμολογία, κατάφερνοντας να αυξήσει σημαντικά το πλεονέκτημά της έναντι του ανταγωνιστή της. Η Fendt σημείωσε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στους τομείς «After sales και εγγύηση» (15,2 βαθμοί), «Εκπαίδευση» (14 βαθμοί) και «Προστασία κλοπής» (13,5 βαθμοί). Στον τομέα «Δημόσια Εικόνα», η γερμανική μάρκα άγγιξε μάλιστα σε νέο υψηλό ρεκόρ με 17,5 μονάδες.

Σχέση μεγάλης εμπιστοσύνης μεταξύ κατασκευάστριας και αντιπροσώπων

«Είμαι χαρούμενος που φέτος, παρ’ όλες τις προκλήσεις, η ζήτηση για μηχανήματα Fendt είναι ιδιαίτερα υψηλή. Αυτό ισχύει τόσο για τα τρακτέρ όσο και για τα άλλα προϊόντα τς Fendt, από θεριζοαλωνιστικές μηχανές έως χορτοδετικές μηχανές και τηλεσκοπικά μηχανήματα», δήλωσε ο Christian Erkens, Διευθυντής Πωλήσεων της Fendt για την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή. Η επιτυχία της επιχείρησής μας, ειδικά σε δύσκολες στιγμές, εξαρτάται επίσης από την ικανή και επαγγελματική βοήθεια των αντιπροσώπων μας. Ως εκ τούτου, είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την καλή αξιολόγηση και την εμπιστοσύνη των αντιπροσώπων μας».

«Η δυσκολία στις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού ήταν μια μεγάλη πρόκληση για εμάς φέτος, καθώς και για τους εταίρους μας. Έχουμε χειριστεί αυτά τα σημεία συμφόρησης πολύ καλά σε στενή συνεργασία με τους αντιπροσώπους μας – δήλωσε ο Christoph Gröblinghoff, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Agco/Fendt.

Έρευνα σε 9 ευρωπαϊκές χώρες

Η οργάνωση αντιπροσώπων Climmar περιλαμβάνει 16 εθνικές ενώσεις και τις συνδεδεμένες εταιρείες τους στον τομέα των γεωργικών μηχανημάτων και ιδρύθηκε το 1953. Σκοπός των ερευνών τους είναι να αξιολογήσουν τη σχέση μεταξύ κατασκευαστών γεωργικών μηχανημάτων και εμπόρων προκειμένου να δείξουν τις αλλαγές με ουδέτερο τρόπο.

Η φετινή έρευνα, που διεξήχθη από τις 2 Απριλίου έως τις 25 Μαΐου, περιελάμβανε αντιπροσώπους από εννέα ευρωπαϊκές χώρες. Οι συμμετέχοντες στην διαδικτυακή έρευνα αξιολογούν τη σχέση μεταξύ αντιπροσώπων και κατασκευαστών μέσω 14 κριτηρίων, για καθένα από τα οποία βαθμολογούν από 0 έως 20 βαθμούς. Τα κριτήρια περιλαμβάνουν την εικόνα της μάρκας, την υποστήριξη για την πώληση τρακτέρ και ανταλλακτικών, τη βοήθεια και τα επίπεδα εγγύησης επιστροφής χρημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ για την περίοδο 14 έως 18 Σεπτεμβρίου

Κατά την περίοδο 14 έως 18 Σεπτεμβρίου, θα καταβληθούν συνολικά 65.037.607,92 ευρώ σε 64.261 δικαιούχους, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων...

Χωρίς εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια το επίδομα συνταξιούχων των 400 ευρώ τον Νοέμβριο

Ποιοι είναι οι 2,2 εκατ. δικαιούχοι – Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ περισσότερα από...

Περιφέρεια Κρήτης: Σχέδια βελτίωσης ενημέρωση

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει ότι το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων προχώρησε στη δημοσίευση...

Ενημέρωση Περιφέρειας Κρήτης για παράταση έναρξης υποχρέωσης υποβολής δηλώσεων συγκομιδής ελαιοκάρπου

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς ότι, σύμφωνα με την υπ’ αρ. 220379/26 Υπουργική...

Αυξάνονται οι επισκέπτες που αναζητούν τον εναλλακτικό τουρισμό στο Ρέθυμνο

Σε διαρκή άνοδο βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά το ενδιαφέρον των ξένων επισκεπτών για...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ