email:

info@agrocretanews.gr

Πέμπτη, 25 Ιουνίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Χριστουγεννιάτικο δώρο (Του Δρ Νέστορα Κολοβού)


Το άρθρο αυτό αποτελεί το Χριστουγεννιάτικο δώρο μου σε όλους εσάς που διαβάζετε τα άρθρα μου και που θέλετε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Σε όλους εσάς που βλέπετε αυτά που σας συμβαίνουν και δεν ξέρετε πως να αντιδράσετε. Σε όλους εσάς που οραματίζεστε ένα καλύτερο αύριο και δεν ξέρετε από που και πως να ξεκινήσετε. Σε όλους εσάς που θέλετε να πάρετε πρωτοβουλίες, να κάνετε κάτι διαφορετικό στη ζωή σας, αλλά διστάζετε να προχωρήσετε.
Όλα αυτά που θα μάθετε, αποτελούν κάποιες χρήσιμες ιδέες, όπως αυτές εφαρμόζονται από πετυχημένους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, με την ελπίδα, σε κάποιους ή κάποιες από εσάς να φανούν χρήσιμα. Αποτελούν περιεχόμενο από συνεδρίες Business & Life Coaching για την αλλαγή του τρόπου σκέψης και τρόπου δράσης.
1.Όσο σκέφτεστε όπως σκέφτεστε σήμερα και όσο κάνετε αυτά που κάνετε σήμερα, θα έχετε τα ίδια αποτελέσματα με αυτά που έχετε σήμερα.
2.Δεν μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου αν σκέφτεσαι όπως σκέφτεσαι σήμερα και ενεργείς όπως ενεργείς σήμερα.
3.Όταν κάθε μέρα το 95% αυτών που κάνεις είναι το ίδιο με αυτό που έκανες χθες και προχθές, πώς περιμένεις να αλλάξεις τη ζωή σου;
4.Για να κάνεις την αλλαγή πρέπει να το αποφασίσεις και να περάσεις στη δράση.
5.Όλα ξεκινούν από τη σκέψη.
6.Πρώτα σκέφτεσαι, μετά αποφασίζεις και στη συνέχεια ενεργείς.
7.Καλύτερες σκέψεις, οδηγούν σε καλύτερες αποφάσεις, καλύτερες αποφάσεις σε καλύτερες ενέργειες και καλύτερες ενέργειες σε καλύτερα αποτελέσματα.
8.Για να αλλάξεις τον κόσμο, πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου.
9.Ο κόσμος αλλάζει με ανθρώπους που έχουν αλλάξει.
10.Για να αλλάξεις τον εαυτό σου πρέπει πρώτα να αποκτήσεις νέες γνώσεις, νέες δεξιότητες, νέες εμπειρίες, να αναπτύξεις την ψυχολογία σου, τον χαρακτήρα σου και να εφαρμόσεις πετυχημένες στρατηγικές.
11.Η μεγαλύτερη δύναμη που έχεις είναι η σκέψη σου. Μόνον εσύ την ορίζεις.
12.Μπορείς να κάνεις χιλιάδες σκέψεις κάθε μέρα, αλλά μόνο μία σκέψη τη φορά και αυτή την ορίζεις εσύ.
13.Δεν φταίνε οι άλλοι για τα δικά σου λάθη, τις δικές σου αποφάσεις, τις δικές σου παραλείψεις, τις δικές σου αδιαφορίες.
14.Ανάλαβε το 100% της ευθύνης των πράξεών σου.
15.Μην ασχολείσαι με τους άλλους και μην κατηγορείς τους άλλους. Έχεις πιο σημαντικά πράγματα να κάνεις. Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
Δρ Νέστωρ Κολοβός
Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας
Business & Life Coach
www.nestorkolovos.gr
info@kozani.net
Τηλ. 6973225228

Σχετικά Άρθρα

Άργος: Ένταση στη λαϊκή αγορά κατά την επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου (βίντεο)

Ένταση επικράτησε σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουνίου 2026, στη λαϊκή αγορά του Άργους, κατά τη...

«Η Επιστήμη του Ελαιολάδου»: Άνοιξε η επίσημη ιστοσελίδα του διεθνούς συνεδρίου στο Ηράκλειο

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να ενημερωθούν για τους στόχους και τις θεματικές ενότητες του...

Ακίνητα: Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ για λάθη ή παραλείψεις στις δηλώσεις χρήσης

Αν η δήλωση δεν υποβληθεί μέσα στις προβλεπόμενες προθεσμίες, επιβάλλεται πρόστιμο 500 ευρώ στον...

Στους δρόμους οι αγροτοκτηνοτρόφοι των Χανίων: «Οι δεσμεύσεις έμειναν στα λόγια» – Βράζουν για κόστος, δασικούς χάρτες και δακοκτονία

Με συμβολικό αποκλεισμό της ΔΟΥ Χανίων αγρότες και κτηνοτρόφοι διαμαρτυρήθηκαν για τα οξυμένα προβλήματα...

ΑΑΔΕ: Ενημέρωση για ενδικοφανείς προσφυγές για Παρεμβάσεις Αγροτικής Ανάπτυξης ετών 2024-2025

Οι ενδικοφανείς προσφυγές δικαιούχων των Παρεμβάσεων Π3 -70-1.5: Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων Π3-70-2.1: Ενισχύσεις...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ