email:

info@agrocretanews.gr

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Τέσσερα νέα προγράμματα για αγροτικό ρεύμα

Τέσσερα νέα αγροτικά προϊόντα δεκαετούς διάρκειας με το όνομα «ΓΑΙΑ» σχεδίασε και προσφέρει η ΔΕΗ.

Τα νέα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ διατίθενται από τη ΔΕΗ αποκλειστικά σε πελάτες με αγροτική ιδιότητα.

Με συνολική διάρκεια 10 χρόνια, τα προϊόντα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ παρέχονται με σταθερή τιμή ανά κιλοβατώρα για τα δύο πρώτα έτη.

Με το πέρας των δύο πρώτων ετών και για τα επόμενα οκτώ, ο πελάτης απολαμβάνει σταθερή τιμή για το 1/3 της κατανάλωσης, ενώ για την υπόλοιπη κατανάλωση έχει τη δυνατότητα επιλογής τιμολογίου από τα προσφερόμενα εκείνη την περίοδο.

Δικαίωμα ένταξης στα προϊόντα ΓΑΙΑ έχουν οι κάτοχοι συνδέσεων αγροτικού ρεύματος Χαμηλής ή Μέσης Τάσης, για τις οποίες δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες οφειλές ή έχουν ρυθμισμένες οφειλές λογαριασμών που έχουν εκδοθεί έως και 31/12/2023.

Σε περίπτωση τυχόν μη ρυθμισμένων ληξιπρόθεσμων οφειλών για λογαριασμούς μέχρι τις 31/12/2023, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να ενταχθούν στο κατάλληλο για αυτούς Πρόγραμμα Ρύθμισης Οφειλών που προσφέρει η ΔΕΗ και στη συνέχεια να αιτηθούν ένταξη στο κατάλληλο για αυτούς τιμολόγιο ΓΑΙΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να ενημερωθούν για τα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ της ΔΕΗ καθώς και τις προϋποθέσεις ένταξης στη σχετική σελίδα στο dei.gr ή καλώντας δωρεάν στο 800-500-7000.

Η αίτηση ένταξης στα αγροτικά προϊόντα ΓΑΙΑ μπορεί να γίνει στην ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα της ΔΕΗ και θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τις 26 Ιουνίου 2024.

Σχετικά Άρθρα

ΑΑΔΕ: Επέκταση λειτουργιών της Ψηφιακής παρακολούθησης της Διακίνησης Αποθεμάτων

Με απόφαση του Διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή (Α.1233/2026), και σε συνέχεια της στενής...

Ερωτήσεις και απαντήσεις για το myDiesel

Το myDieselApp απευθύνεται: α) στους δικαιούχους απαλλαγής από τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης του πετρελαίου...

73 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους και λειτουργικές δαπάνες Περιφερειών για την αντιμετώπιση των επιζωοτιών

Θανάσης Καββαδάς 73 εκατ. ευρώ αποζημιώσεις σε κτηνοτρόφους και λειτουργικές δαπάνες Περιφερειών για την...

ΥΠΑΑΤ: Παραγωγική συζήτηση στη Νάξο για τη νέα ΚΑΠ 2028–2034 – Στο επίκεντρο οι ανάγκες της νησιωτικής Ελλάδας

Με ουσιαστικές παρεμβάσεις, ανταλλαγή απόψεων και συγκεκριμένες προτάσεις για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής...

ΥΠΑΑΤ– ΑΑΔΕ: Μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου 2027 οι βώλοι για τις εκτροφές άνω των 900 αιγοπροβάτων για την ΕΑΕ 2026

Η ΑΑΔΕ και το ΥΠΑΑΤ υπενθυμίζουν στους αιγοπροβατοτρόφους ότι, σύμφωνα με την ΚΥΑ 148097/2026...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ