Οι εγκέφαλοι του ΥΠΑΑΤ έκαναν ξανά το θαύμα τους. Έφτιαξαν το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών πετώντας έξω τις ελιές. Κάπως έτσι μένουν εκτός ολόκληρες περιοχές όπως η Κρήτη και άλλα νησιά και όχι μόνο. Ο Γεωργαντάς άραγε το ξέρει αυτό; Αν το ξέρει τι κάνει; Συγκεκριμένα:
Τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Υποέργο 2 : «Αναδιάρθρωση των καλλιεργειών». Ημερομηνία λήξης της διαβούλευσης είναι η Τετάρτη (23 Μαρτίου 2022).
Η δημόσια ενίσχυση ανέρχεται σε 170.000.000 ευρώ και χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την περίοδο 2022-2025.
Εδώ προκύπτει το ερώτημα: Η προκήρυξη αναφέρει πως ενισχύονται εξαγώγιμα προϊόντα. Το ροδάκινο πλέον δεν εξάγεται. Άρα μιλάμε για σκάνδαλο.
Για των γραπτών το αληθές:
