Στο καλάθι του Πάσχα μπορεί να μπήκαν και φέτος τα αμνοερίφια, αλλά όπως αποδείχτηκε στην πράξη οι τιμές, ιδίως στην επαρχία ξέφυγαν και μάλιστα δικαίως αφού πολλά ζώα έφυγαν από το στάβλο για το σφαγείο με τιμές άνω των 10 ευρώ το κιλό. Αυτό οφείλεται στα μεγάλη κόστη παραγωγής που επωμίστηκαν οι κτηνοτρόφοι.
Όπως σχολίαζαν μάλιστα πολλοί κτηνοτρόφοι στις μεταξύ τους συζητήσεις το Πάσχα “βλέπουμε Αθηναίους να έρχονται στα χωριά και να δυσανασχετούν για τις τιμές των ντόπιων αμνοεριφίων που σφάζονται μια φορά το χρόνο για το Πάσχα, όταν τους βλέπουμε στην Αθήνα να τρώνε μπριζόλες Wagyu Ιαπωνίας με τιμή έως και 100 ευρώ για ένα κομμάτι κρέας”…
Δεν έχουν και άδικο…