email:

info@agrocretanews.gr

Τετάρτη, 26 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Παράταση στα ΔΣ Συνεταιρισμών

Στην παράταση της προθεσμίας διενέργειας της τακτικής γενικής συνέλευσης των αγροτικών συνεταιρισμών και της θητείας των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των διοικητικών και εποπτικών συμβουλίων των αγροτικών συνεταιρισμών, αναγκαστικών συνεταιρισμών και ενώσεων αναγκαστικών συνεταιρισμών έως 31.10.2021, προχωρεί με νομοθετική ρύθμιση το ΥΠΑΑΤ.

Σύμφωνα με διάταξη που κατέθεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων  Σπήλιος Λιβανός στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Υγείας με τίτλο «Κύρωση της από 24.3.2021 τροποποίησης της από 3.2.2020 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς για το Έργο I [Παράρτημα 5 του ν. 4564/2018] και της από 13.5.2021 τροποποίησης της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «Κοινωφελές Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας και των παραρτημάτων της, ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και άλλες διατάξεις» που κατατέθηκε στη Βουλή, στο άρθρο 90, προβλέπεται η ρύθμιση της παράτασης.

Με την διάταξη αυτή αντιμετωπίζεται το πρόβλημα της αδυναμίας της έγκαιρης και οργανωμένης σύγκλησης γενικής συνέλευσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών λόγω των έκτακτων συνθηκών της πανδημίας και συνακόλουθα της αδυναμίας διενέργειας αρχαιρεσιών για την ανάδειξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των Διοικητικών και Εποπτικών Συμβουλίων των Αγροτικών Συνεταιρισμών, Αναγκαστικών Συνεταιρισμών και Ενώσεων Αναγκαστικών Συνεταιρισμών.

Σχετικά Άρθρα

Παραιτήθηκε από την Πλεύση Ελευθερίας ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας

Την παραίτησή του από την Πλεύση Ελευθερίας ανακοίνωσε ο αγροτοσυνδικαλιστής Σωκράτης Αλειφτήρας. Ο εκπρόσωπος Τύπου...

ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ: Επιδοτήσεις, προγράμματα, Σχέδια Βελτίωσης και οι παγίδες μέχρι τις 30 Νοεμβρίου

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Σε δύο παράλληλους δρόμους κινείται το επενδυτικό ενδιαφέρον του πρωτογενούς τομέα: στο νέο καθεστώς...

Ξεπερνούν τα 8 εκ. ευρώ οι αιτήσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο στην Κρήτη

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη 12η φάση του Μεταφορικού Ισοδυνάμου μετά την...

Καιρός: «Εκρηκτικό» κοκτέιλ ζέστης και θυελλωδών βοριάδων – Έως 8 μποφόρ και αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς

Η Πέμπτη φέρνει ενίσχυση των βοριάδων στο Αιγαίο, με ανέμους έως 7 μποφόρ και...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ