email:

info@agrocretanews.gr

Παρασκευή, 10 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

«Κρήτη Σήμερα»: Η 20χρονη κτηνοτρόφος που κάνει «θραύση» στο Tik Tok 

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV «Κρήτη Σήμερα» ήταν η μόλις 20 χρονών κτηνοτρόφος Μαρία Ρέτσα, που κάνει θραύση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης tik tok.

Η Μαρία Ρέτσα, αναφερόμενη στη δυσκολία του επαγγέλματος της, ανέφερε πως «η κτηνοτροφία έχει τις δυσκολίες της, έχει όμως και τα καλά της, όπως όταν είναι η εποχή που γεννιούνται τα μικρά ζώα».

https://www.youtube.com/embed/WZHTyIt76r8?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1


Στη συνέχεια, σχετικά με τα βίντεο στο tik tok της με τουλάχιστον 35 χιλιάδες likes, στα οποία δείχνει τη καθημερινότητα μιας νεαρής κτηνοτρόφου, αναφέρει η ίδια «Στην αρχή ξεκίνησα να ανεβάζω βίντεο απλά επειδή μου αρέσαν, μετά όμως είδα ότι αρέσαν και στον κόσμο, ο οποίος μου έγραφε πολύ όμορφα μηνύματα στα σχόλια».
Η 20χρονη κτηνοτρόφος, η οποία είναι η μόνη γυναίκα στο χωρίο της που ασχολείται με την κτηνοτροφία, περιέγραψε την ημέρα της λέγοντας «Τον χειμώνα ξυπνάω έξι το ξημέρωμα, ενώ το καλοκαίρι που έχουμε και τα γεννητούρια των ζώων ξυπνάω από τις τέσσερις», ενώ φαίνεται πως αγαπάει πολύ αυτό με το οποίο ασχολείται, καταρρίπτοντας τα στεραιότυπα που θέλουν μόνο τους άνδρες να ασχολούνται με την κτηνοτροφία.

Πηγή: neakriti.gr

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΑΑΤ και ΑΑΔΕ: Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση αγοράς λιπασμάτων γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις, για την αντιμετώπιση της...

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων

Η Περιφέρεια Κρήτης ενημερώνει τον αγροκτηνοτροφικό κόσμο και τους εμπλεκόμενους φορείς ότι παρατείνονται τα...

«Ασπίδα» η καρέτα καρέτα απέναντι στον λαγοκέφαλο – Το «κλειδί» ίσως βρίσκεται στην Κρήτη

Οι θάλασσες της Κρήτης βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξάπλωσης του λαγοκέφαλου, την ώρα...

Στην πρώτη γραμμή για τη φύση. Κάθε μέρα

Στην πρώτη γραμμή για τη φύση. Κάθε μέρα.Ο Ιούλιος φέρνει μαζί του την καρδιά...

ΓΕΩΤΕΕ Κρήτης για λαγοκέφαλο

Το ΓΕΩΤΕΕ Παράρτημα Κρήτης με αφορμή τον  καταιγισμό δημοσιευμάτων που αφορούν στα προβλήματα που...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ