email:

info@agrocretanews.gr

Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Γ. Πλακιωτάκης: Ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα του Δήμου Ιεράπετρας με την παραχώρηση δύο ακινήτων του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ

Με την παραχώρηση δύο ακινήτων ιδιοκτησίας του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ στον Δήμο Ιεράπετρας ικανοποιείται ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας, ανοίγοντας τον δρόμο για την αξιοποίησή τους προς όφελος των δημοτών.

Η στενή συνεργασία του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Λασιθίου, Γιάννη Πλακιωτάκη, με τον Δήμαρχο Ιεράπετρας, Μανώλη Φραγκούλη, και τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Ανδριανό, είχε ως αποτέλεσμα την υπογραφή από τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, Σπύρο Μαμάλη, της απόφασης παραχώρησης των δύο ακινήτων στον Δήμο Ιεράπετρας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί σημαντική δικαίωση των συντονισμένων προσπαθειών που καταβλήθηκαν το προηγούμενο διάστημα και ανταποκρίνεται σε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας της Ιεράπετρας.

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ευχαριστώντας τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Ανδριανό, καθώς και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ, Σπύρο Μαμάλη, για την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική συμβολή τους στην ολοκλήρωση της παραχώρησης.

«Η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων απέδειξε ότι, όταν υπάρχει κοινός στόχος και συντονισμός, μπορούν να επιτυγχάνονται ουσιαστικά αποτελέσματα προς όφελος των πολιτών και της αναπτυξιακής προοπτικής της Ιεράπετρας», δήλωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης.

radiolasithi.gr

Σχετικά Άρθρα

ΑΑΔΕ–myAGRO: Πάνω από 2.000 άτομα στη ζωντανή μετάδοση – Οι τοποθετήσεις των φορέων

Παρουσιάστηκε χθες, 6 Αυγούστου 2026, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η Νέα Αίτηση Ενίσχυσης...

Αγροτικές ενισχύσεις: Ποιοι κινδυνεύουν να τις χάσουν – Ποιοι νέες κυρώσεις προβλέπονται

Με αυστηρότερο πλαίσιο ελέγχων και κλιμακωτές κυρώσεις συνοδεύεται η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ)...

Κτηματολόγιο: Ποιοι μπορούν να δηλώσουν το ακίνητό τους και μετά την λήξη της προθεσμίας

"Παράθυρο" για την καταχώριση ακινήτων ανοίγει για τους ιδιοκτήτες που δεν πρόλαβαν να υποβάλουν...

Στην αναμονή οι παραγωγοί για την πληρωμή που ήταν να γίνει τέλη Ιουλίου, τι οφειλές χρωστάει η ΑΑΔΕ

Η ΑΑΔΕ δεν έκανε την πληρωμή, που είχε προγραμματίσει για τα τέλη Ιουλίου, με...

ΟΣΔΕ 2026: Πως γίνεται η διαδικασία εξουσιοδότησης, 10 πράγματα που πρέπει να προσέξει ο παραγωγός πριν υποβάλλει δήλωση

06/08/2026 10:45 πμ Μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE πραγματοποιείται η διαδικασία εξουσιοδότησης για την υποβολή...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ