email:

info@agrocretanews.gr

Σάββατο, 2 Μαΐου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Η ανιδιοτελής προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα τιμητική

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Με ιδιαίτερη χαρά παρευρέθηκα στην Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών στις Εθελόντριες και στους Εθελοντές Νοσηλευτικής Σαμαρείτες –Διασώστες και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου που διεξήχθη στο Αμφιθέατρο «Ν.Πετρίδη» του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης, παρουσία του Προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr.Αυγερινού και του Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, Νίκου Γιαλιτάκη.

Η ανιδιοτελής προσφορά του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου στην χώρα μας είναι ιδιαίτερα τιμητική για όλους εμάς. Τα στελέχη, οι εθελοντές, οι νοσηλευτές και οι Σαμαρείτες – Διασώστες του Ερυθρού Σταυρού αποτελούν λαμπερό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο, προάγοντας με κάθε τους ενέργεια την αξία του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού στους συμπολίτες μας.

Η άριστη συνεργασία μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταύρο και οι κοινές δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα που κάναμε και κάνουμε αναδεικνύουν και ενδυναμώνουν τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς.

 Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα όσα ζήσαμε μαζί 4 χρόνια στο Υπουργείο Αθλητισμού, καθώς και όσα ζήσαμε στο σεισμό του Αρκαλοχωρίου, στις πυρκαγιές του Έβρου, και στις πλημμύρες της Θεσσαλίας. Εύχομαι να συνεχίσετε να παράγετε το σημαντικό αυτό έργο για την κοινωνία μας.


Το λινκ της ανάρτησης: https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1084679896360263&id=100044547874563&rdid=k8NlzC3CCglW7S0a

Σχετικά Άρθρα

Επίδομα 300 ευρώ: Νέα μόνιμη ενίσχυση για συνταξιούχους – Ποιοι το δικαιούνται, τα εισοδηματικά όρια και πότε πληρώνεται

Επεκτείνεται το ετήσιο επίδομα των 300 ευρώ για συνταξιούχους και ευάλωτες ομάδες, με αυξημένα...

Market Pass: Οι δικαιούχοι, τα ποσά και τα εισοδηματικά κριτήρια

Σε μια περίοδο που το κόστος ζωής παραμένει αυξημένο και οι ανάγκες των νοικοκυριών...

Εκκρεμούν οι αποζημιώσεις των πυρόπληκτων δήμου Αγίου Βασιλείου

Να διευθετηθούν τα ζητήματα για τα οποία δεν ευθύνονται οι δικαιούχοι ζητά από το...

Το πραγματικό σοκ στις τιμές των τροφίμων έρχεται…

Ιωάννης Περουλάκης Στο τέλος Απριλίου του 2026 και η εικόνα του ελληνικού πληθωρισμού έχει αλλάξει δραματικά μέσα σε δύο...

Επικαιροποίηση Οδηγού HACCP για τα Σφαγεία Οπληφόρων

Ενίσχυση μέτρων βιοασφάλειας και απολύμανσης Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της συνεχούς...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ