email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 10 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Τι σηματοδοτεί το σύμβολο εξέγερσης και αντίστασης που καταγράφηκε στο μπλόκο που έχουν στήσει οι αγρότες στη Λάρισα

Αγρότες: Η σημαία του «One Piece» στον κόμβο της Νίκαιας

Ένα από τα σύμβολα εξέγερσης και αντίστασης, η σημαία του «One Piece», καταγράφηκε στα στιγμιότυπα της μεγαλειώδης κινητοποίησης των αγροτών και των κτηνοτρόφων της χώρας στον κόμβο της Νίκαιας.

Η πειρατική σημαία με τη νεκροκεφαλή που φορά το ψάθινο καπέλο, έχει σηκωθεί από νέους σε χώρες όπως το Νεπάλ, οι Φιλιππίνες και το Μεξικό μεταξύ άλλων, εναντίον των κυβερνήσεων με βασικό αίτημα να πάρουν πίσω την ελευθερία τους.

Στην Ελλάδα, έκανε την εμφάνισή της μόλις χθες, όταν στα μπλόκα των αγροτών, μεταξύ των σημαιών που βρίσκονταν πάνω στα τρακτέρ, ξεπρόβαλε κι αυτή του πληρώματος του Monkey D. Luffy. Εκεί που αγρότες, κτηνοτρόφοι, μελισσοκόμοι και αλιείς έχουν γίνει ένα και καλούν τους πολίτες να τους υποστηρίξουν στον αγώνα επιβίωσης που ξεκίνησαν.

Ο «Βασιλιάς των Πειρατών»

Στον κόσμο του «One Piece» ο Monkey D. Luffy είναι ένας νεαρός πειρατής με μοναδικό στόχο να γίνει ο «Βασιλιάς των Πειρατών» κι αυτό γιατί, στην κοσμοθεωρία του πρωταγωνιστή, του διάσημου anime ο συγκεκριμένος τίτλος συνοδεύεται με αυτόν του πιο ελεύθερου ανθρώπου.

Σκλαβιά, χάσμα πλουσίων και φτωχών, λιμός, πόλεμος, ρατσισμός, καταπίεση από αυταρχικά καθεστώτα και κυβερνήσεις, παιχνίδια εξουσίας των ισχυρών εις βαρών των αδύναμων είναι μόνο μερικά από τα γεγονότα που πραγματεύεται το Ιαπωνικό anime κι ο Luffy με το πλήρωμα των «Ψάθινων Καπέλων» στο ταξίδι τους για τον θρυλικό θησαυρό του «Οne Piece», καλούνται να πολεμήσουν κόντρα στην κυβέρνηση (world government) και τα εκτελεστικά της όργανα που είναι το ναυτικό (marines), για ν’ ανατρέψουν τις αδικίες που έχουν επιβληθεί.

https://www.ot.gr/

Σχετικά Άρθρα

Τουρισμός για Όλους 2026-27: Ανοίγουν σήμερα οι αιτήσεις για όλους χωρίς περιορισμό ΑΦΜ

Από σήμερα, Δευτέρα (10/08) έως και τις 21 Αυγούστου, οι αιτήσεις για το νέο...

ΕΦΚΑ: Εκτοξεύτηκαν στα 51,78 δισ. ευρώ τα χρέη – Τα πρόσθετα τέλη «φουσκώνουν» τον λογαριασμό

1.491.219 φυσικά και νομικά πρόσωπα με ληξιπρόθεσμες οφειλές – Στα 21,71 δισ. ευρώ οι...

Κάρτα Αγρότη: Ενεργοποιείται ψηφιακά από τις 28 Αυγούστου

Τι πρέπει να κάνουν τα πιστωτικά ιδρύματα για την κάρτα αγρότη Νέα ψηφιακή διαδικασία τίθεται σε...

Του έσφαξαν το κοπάδι και λίγο αργότερα έφυγε από τη ζωή

Ο Παλλεσβιακός Φορέας Πρωτογενούς Τομέα αποχαιρετά τον εκλιπόντα Παναγιώτη και ζητά να μην εγκαταλείπονται...

ΝΕΑ ΑΓΡΟΤΩΝ-Σχέδια Βελτίωσης 2026: Έρχονται 263,5 εκατ. ευρώ με επιδότηση έως 70% – Νέοι κανόνες για ΚΑΕΚ και ΑΤΑΚ στο ΟΣΔΕ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ: Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα νέα Σχέδια Βελτίωσης, δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ