email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Ψήφισμα του Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Λασιθίου για τις αγροτικές κινητοποιήσεις

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ ν. Λασιθίου χαιρετίζει και στηρίζει τον αγώνα που δίνουν οι αγωνιζόμενοι αγρότες της Σητείας και καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την κινητοποίηση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 /1  11:00 στο Δημαρχείο Σητείας.

Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας. Οι αγρότες αγωνίζονται να μείνουν στα χωράφια και τα βοσκοτόπια τους, να εξασφαλίσουν ένα αξιοπρεπές εισόδημα, για να συνεχίσουν την παραγωγή των αγαθών που έχει ανάγκη ο απλός λαός.

Την ίδια στιγμή που δισεκατομμύρια δίνονται για εξοπλισμούς, πολεμικές δαπάνες και εφοπλιστές, για τις ανάγκες των αγροτών και του λαού «δεν υπάρχουν χρήματα». Η πολιτική που ξεκληρίζει τους αγρότες είναι η ίδια που μας έχει πετσοκόψει τις συντάξεις, είναι η ίδια που γεννάει την ακρίβεια και μας κάνει να στενάζουμε κάθε φορά που βρισκόμαστε μπροστά στα ράφια των supermarket.

Ο λαός, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των αγροτών και στηρίζουν τον αγώνα τους, ο Σύλλογος  Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λασιθίου  εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του  στον δίκαιο αγώνα των αγροτών μας, που είναι αγώνας και όλου του λαού. 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. ν. Λασιθίου 8/1/2026

radiolasithi.gr

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει σήμερα ο νέος εξωδικαστικός μηχανισμός – Ποιοι οφειλέτες ευνοούνται και τι αλλάζει στις ρυθμίσεις χρεών

Σε λειτουργία τίθεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα, με δυνατότητα ένταξης για οφειλές άνω των 5.000...

Νέα Αριστερά: Άμεσες και πλήρεις αποζημιώσεις στους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου

Η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το Δαμάσι, τον Τύρναβο, τα Πλατανούλια, τα Δένδρα και...

Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Δωρεάν διακοπές – με 12 διανυκτερεύσεις στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου -, όπως και φθηνότερη συμμετοχή στα...

Ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης:  Ο…ρυγχίτης πρόλαβε το δάκο – Τεράστιες καταστροφές στα λιόφυτα που δεν ήταν φορτωμένα!

Μπορεί ο δάκος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα την δυναμική του εμφάνιση στις ελαιοκαλλιέργειες...

«Βροχή» καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα: Στις 8.000 οι αναφορές – Τι ισχύει με τα βαριά πρόστιμα

Τις περίπου 8.000 αναφορές πολιτών για ακαθάριστα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα και απορρίμματα, που...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ