email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Ο Γιάννης Ανδριανός εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στα 3α Επιχειρηματικά Βραβεία του Επιμελητηρίου Αργολίδας

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Ανδριανός εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στην τελετή απονομής των 3ων Επιχειρηματικών Βραβείων του Επιμελητηρίου Αργολίδας.

Στον χαιρετισμό του, ο Υφυπουργός μεταξύ άλλων τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα στην Αργολίδα συνδέεται άρρηκτα με τον πρωτογενή τομέα, τη μεταποίηση, το εμπόριο, τις υπηρεσίες, τον τουρισμό και την ποιότητα των τοπικών προϊόντων.

Υπογράμμισε ακόμη ότι δεν υπάρχει ισχυρή οικονομία χωρίς ισχυρή επιχειρηματικότητα, ούτε βιώσιμη περιφερειακή ανάπτυξη χωρίς δυναμικές τοπικές επιχειρήσεις και ισχυρό πρωτογενή τομέα.

Αναφερόμενος στην κυβερνητική πολιτική, σημείωσε ότι κεντρικός στόχος παραμένει η διαμόρφωση ενός πιο φιλικού περιβάλλοντος για την παραγωγή, την επένδυση και την επιχειρηματική πρωτοβουλία, με λιγότερα βάρη, περιορισμό της γραφειοκρατίας, καλύτερη πρόσβαση σε χρηματοδότηση, περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες και ουσιαστική στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχείρησης.

Ο κ. Ανδριανός ανέδειξε επίσης τον σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων ως θεσμικών συνομιλητών της Πολιτείας και καθημερινών συμπαραστατών του επιχειρηματικού κόσμου, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αργολίδας μεταφέρει ουσιαστικά τη φωνή των επιχειρήσεων και της τοπικής κοινωνίας στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Κλείνοντας, συνεχάρη τους βραβευθέντες, επισημαίνοντας ότι η διάκρισή τους τιμά τους ίδιους, τους συνεργάτες και τους εργαζομένους τους, αλλά και ολόκληρη την Αργολίδα, καθώς αποτελούν παράδειγμα γνώσης, εργατικότητας, επιμονής και οράματος.

Σχετικά Άρθρα

Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Δωρεάν διακοπές – με 12 διανυκτερεύσεις στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου -, όπως και φθηνότερη συμμετοχή στα...

«Βροχή» καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα: Στις 8.000 οι αναφορές – Τι ισχύει με τα βαριά πρόστιμα

Τις περίπου 8.000 αναφορές πολιτών για ακαθάριστα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα και απορρίμματα, που...

Δεύτερη συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας Περιφέρειας Κρήτης, Κρήτης για την Προστασία, Προώθηση και Ανάπτυξη της Καλλιέργειας των Κηπευτικών

Η δεύτερη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας της Περιφέρειας Κρήτης για τα ζητήματα που αφορούν...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποβολή αιτήσεων για τα Χρηματικά Βοηθήματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη...

ΑΑΔΕ: Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Ολοκληρώθηκε χθες, 24 Ιουλίου 2026, η υποβολή των εμπρόθεσμων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ