email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

«Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» Πάρκο Καινοτομίας Joist – Τρίτη 19 Μαΐου

Με την ενεργή συμμετοχή του Επιμελητηρίου Λάρισας και του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ) καθώς και την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την Εκδήλωση με τίτλο  «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων» στο Πάρκο Καινοτομίας Joist την Τρίτη 19 Μαίου και ώρα 18:00 – 21:00 (Βαλτετσίου & Τριπόλεως, Λάρισα).

Ο Σύνδεσμος Βιοκαλλιεργητών Θεσσαλίας (ΣΒΘ) θέλει να αναδείξει τη σημασία της βιολογικής γεωργίας και της παραγωγής ποιοτικών βιολογικών προϊόντων, την προστασία του περιβάλλοντος και τη σύνδεση και γνωριμία με τους καταναλωτές.

Καλούμε όλους όσοι συμμετέχουν στην εφοδιαστική αλυσίδα των βίο-προϊόντων, τους φορείς και τους καταναλωτές να συμμετάσχουν είτε φυσικά είτε διαδικτυακά στην προαναφερόμενη εκδήλωση.

Οι πέντε (5) Ενότητες της «Ημέρας Προώθησης Βίο-προϊόντων» είναι οι εξής :

1η Ενότητα : Γεωργικές Βιομηχανίες & Αγροτικοί Συνεταιρισμοί / Ζήτηση Βίο-προϊόντων από την εσωτερική αγορά & το εξωτερικό.

2η Ενότητα : Καταστήματα Βίο-προϊόντων & αλυσίδες σούπερ μάρκετς / Τάσεις της ελληνικής αγοράς Βίο-προϊόντων.

3η Ενότητα : Αυτοδιαχειριζόμενες Αγορές Βίο-προϊόντων & Συνεργασίες με Πολιτιστικούς Φορείς & Οργανώσεις.

4η Ενότητα : Εστίαση, Κέτερινγκ & Ξενοδοχεία, μία νέα προσέγγιση στην υγιεινή διατροφή με βίο-προϊόντα.

5η Ενότητα : Προτάσεις & Δράσεις

Επισυναπτόμενα :

1)   Πρόσκληση

2)   Αφίσα

3)   Φόρμα Συμμετοχής στην «Ημέρα Προώθησης Βίο-προϊόντων». Θα υπάρχει και δυνατότητα διαδικτυακής αναμετάδοσης, θα σας κοινοποιήσουμε το σχετικό σύνδεσμο.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScSoP0sFV-w4cgm9YRzyf1Y8b21SdQrRBOS56E4PAHG2rI21g/viewform?usp=header
image.png
image.png
image.png
image.png

Για το ΣΒΘ,

Θοδωρής Ζορμπάς

Μέλος & Επιστημονικός Σύμβουλος του Συνδέσμου

Σχετικά Άρθρα

Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Δωρεάν διακοπές – με 12 διανυκτερεύσεις στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου -, όπως και φθηνότερη συμμετοχή στα...

«Βροχή» καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα: Στις 8.000 οι αναφορές – Τι ισχύει με τα βαριά πρόστιμα

Τις περίπου 8.000 αναφορές πολιτών για ακαθάριστα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα και απορρίμματα, που...

Δεύτερη συνεδρίαση Ομάδας Εργασίας Περιφέρειας Κρήτης, Κρήτης για την Προστασία, Προώθηση και Ανάπτυξη της Καλλιέργειας των Κηπευτικών

Η δεύτερη συνεδρίαση της Ομάδας Εργασίας της Περιφέρειας Κρήτης για τα ζητήματα που αφορούν...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η υποβολή αιτήσεων για τα Χρηματικά Βοηθήματα του ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ

Ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε με επιτυχία, την Τετάρτη...

ΑΑΔΕ: Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων

Ολοκληρώθηκε χθες, 24 Ιουλίου 2026, η υποβολή των εμπρόθεσμων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για το...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ