email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Εξώδικο του Λευτέρη Αυγενάκη στον Κασσελάκη

Ο βουλευτής Ηρακλείου της Νέας ΔημοκρατίαςΛευτέρης Αυγενάκης απέστειλε εξώδικη δήλωση στον πρόεδρο του «Κινήματος Δημοκρατίας», Στέφανο Κασσελάκη, η οποία αφορά στη δήλωση του κ. Κασσελάκη περί της κατάθεσης αναφοράς ενώπιον της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας (EPPO) περί δήθεν «ανεξήγητων εσόδων» ύψους άνω του 1.200.000 ευρώ στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης του κ. Αυγενάκη («πόθεν έσχες») για το έτος 2024.

Ο κ. Αυγενάκης κάνει λόγο για «ευθεία διαστρέβλωση της αλήθειας, με σκοπό την πρόκληση πολιτικής και προσωπικής βλάβης» και καλεί τον κ. Κασσελάκη «να ανακαλέσει την ανάρτηση και τους ψευδείς και συκοφαντικούς ισχυρισμούς του», να την αφαιρέσει άμεσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, τον καλεί να προβεί σε έγγραφη δήλωση μη επανάληψης παρόμοιων προσβλητικών αναφορών στο μέλλον, διαφορετικά επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμα του.

Σε ανάρτησή του στο Χ στην οποία επισυνάπτει την εξώδικη δήλωση ο κ. Αυγενάκης σημειώνει πως «η αλήθεια δεν μπορεί να παραχαράσσεται και οι θεσμοί δεν μπορούν να γίνονται αντικείμενο φθηνής πολιτικής εκμετάλλευσης».

ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Ανοίγει σήμερα ο νέος εξωδικαστικός μηχανισμός – Ποιοι οφειλέτες ευνοούνται και τι αλλάζει στις ρυθμίσεις χρεών

Σε λειτουργία τίθεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα, με δυνατότητα ένταξης για οφειλές άνω των 5.000...

Νέα Αριστερά: Άμεσες και πλήρεις αποζημιώσεις στους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου

Η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το Δαμάσι, τον Τύρναβο, τα Πλατανούλια, τα Δένδρα και...

Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Δωρεάν διακοπές – με 12 διανυκτερεύσεις στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου -, όπως και φθηνότερη συμμετοχή στα...

Ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης:  Ο…ρυγχίτης πρόλαβε το δάκο – Τεράστιες καταστροφές στα λιόφυτα που δεν ήταν φορτωμένα!

Μπορεί ο δάκος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα την δυναμική του εμφάνιση στις ελαιοκαλλιέργειες...

«Βροχή» καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα: Στις 8.000 οι αναφορές – Τι ισχύει με τα βαριά πρόστιμα

Τις περίπου 8.000 αναφορές πολιτών για ακαθάριστα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα και απορρίμματα, που...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ