
Στην έκθεση Agrotica που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην Θεσσαλονίκη συμμετείχε και μία αξιόπιστη και σοβαρή ρεθυμνιώτικη επιχείρηση.
Η επιχείρηση Τσουντάνης, που εμπορεύεται γεωργικά μηχανήματα για κάθε ανάγκη του αγρότη και του κτηνοτρόφου στον τόπο μας και όχι μόνο.
Το περίπτερο της επιχείρησης του κ. Κώστα Τσουντάνη επισκέφθηκε πολύς κόσμος, ο οποίος ενημερώθηκε για τα μηχανήματα υψηλής ποιότητας και λογικών τιμών που διαθέτει.
.jpg)
Η εταιρία Τσουντάνης – Γεωργικά Μηχανήματα βρίσκεται στο Αμπελάκι Ρεθύμνου και μπορεί κανείς να την βρει και στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.tsountanis.gr.
.jpg)
Η εταιρεία διαθέτει προς πώληση αρμεκτικά μηχανήματα, βενζινοκίνητα και ηλεκτρικά, αλλά και μηχανήματα όπως καταστροφείς – στελεχοκόπτες, θρυμματιστές κλαδιών, πετροσυλλέκτες και κλαδοσυλλέκτες, σχιστικά ξύλων, κουβάδες για τρακτέρ, αχυροκοπτικά και κλαρκ για τρακτέρ. Όλα για τους ντόπιους και Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους.
.jpg)
Το περίπτερο του κ. Τσουντάνη επισκέφθηκε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου, Γιώργος Γιακουμάκης, που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για την έκθεση.
.jpg)
.jpg)