email:

info@agrocretanews.gr

Παρασκευή, 21 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Βραβεύσεις ελαιοτουριστικών δράσεων

Υποψήφιοι, όροι και προθεσμίες συμμετοχής

   Στην βράβευση φορέων και επιχειρήσεων που ανάπτυξαν διάφορες Ελαιοτουριστικές δράσεις το 2022, αποφάσισε να προχωρήσει το ΔΣ του ΣΕΔΗΚ σε πρόσφατη συνεδρίαση του, προκειμενου να προωθήσει  την ανάπτυξη ελαιοτουρισμού στην Κρήτη.

 Στα πλαισια αυτά, προσκαλεί τους ενδιαφερομένους όπως εκδηλώσουν αμεσα κατά αρχήν το ενδιαφέρον τους και στην συνέχεια υποβάλλουν συνοπτική έκθεση σχετικά με τις Ελαιοτουριστικές δραστηριότητες που αναπτύσσουν σύμφωνα με σχέδιο που θα τους στείλει ο ΣΕΔΗΚ.elia

 Υποψήφιοι. Στις βραβεύσεις αυτές υποψηφιοι μπορούν να είναι Ιδιωτικές επιχειρήσεις και φορείς οποιασδήποτε νομικής μορφής όπως Ελαιομουσεία, Επισκέψιμα ελαιοτριβεία, Ελαιοταβέρνες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά πρακτορεία καθώς και Δήμοι ή Δημοτικές επιχειρήσεις.

  Συμμετοχή. Στις βραβεύσεις αυτές η συμμετοχή θα είναι δωρεάν, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση των βραβευόμενων.

 Βραβεύσεις. Μετά την αξιολόγηση των εκθέσεων που θα γίνει από επιτροπή ειδικών Επιστημόνων, θα επιλεγούν οι βραβευόμενοι στους όποιους, ανάλογα με την βαθμολογία θα απονεμηθούν ειδικές καλαίσθητες πλακέτες της Πράσινης Μινωικής Ελιάς ή Έπαινοι τις οποίες μπορούν να αναφέρουν και προβάλουν στις επιχειρήσεις τους η σε διάφορα ΜΜΕ. Ενστάσεις  για την  αξιολόγηση δεν γίνονται δεκτέες.

 Απονομή. Τα βραβεία θα απονεμηθούν στους ίδιους τους βραβευόμενους ή εξουσιοδοτημένους εκπροσώπους τους σε ειδική τελετή που θα οργανωθεί στα μέσα του Νοεμβρίου. Ο ακριβής χρόνος και τόπος της τελετής θα ανακοινωθούν σύντομα ενώ τα ονόματα των βραβευόμενων θα δημοσιοποιηθούν σε Ελληνικά και ξένα έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.   

 Δηλώσεις ενδιαφέροντος. Οι ενδιαφερόμενοι για την βράβευση θα πρέπει να εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο τηλέφωνο 28210 50800 ή στο acomcha@otenet.gr το αργότερο μέχρι 31 Οκτωβρίου 2022 παρέχοντας τα στοιχεία επικοινωνίας του φορέα τους (όνομα, τηλέφωνα, mail) και στην συνέχεια θα υποβάλλουν σύντομη έκθεση δραστηριοτήτων σύμφωνα με υπόδειγμα και οδηγίες που θα τους αποσταλούν από τον ΣΕΔΗΚ.

sedik.gr

Σχετικά Άρθρα

ΚΑΠ 2026: Ποιοι αγρότες δικαιούνται την αναδιανεμητική ενίσχυση – Τα ποσά ανά στρέμμα

Έως 17,7 ευρώ το στρέμμα η πρόσθετη εισοδηματική στήριξη για μικρές και μεσαίες εκμεταλλεύσεις...

Σιτηρά: Αυξάνονται οι τιμές – Φόβοι για νέο σοκ στην αγορά

Οι επιθέσεις σε λιμάνια και πλοία στη Μαύρη Θάλασσα απειλούν τις εξαγωγές για τα...

Ανεμογεννήτριες: Ποιοι πραγματικά «κρύβονται» πίσω από το μεγάλο «παιχνίδι» των 5,7 GW στα ελληνικά βουνά

Η ελληνική αγορά αιολικής ενέργειας κινείται με φρενήρεις ρυθμούς, υπό τον μανδύα της «πράσινης...

Ολοταχώς για πληρωμές de minimis

Έγκριση δαπάνης για τη χορήγηση κρατικής οικονομικής ενίσχυσης ήσσονος σημασίας (de minimis) για τη...

Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας: Χρηματοδοτώντας το Μέλλον της Ελληνικής Γεωργίας, Θεσσαλονίκη 5/9/2026

Στο πλαίσιο της 90ής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η εκδήλωση «Ταμείο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας: Χρηματοδοτώντας...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ