Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μαργαρίτης Σχοινάς, βρέθηκε τα ξημερώματα στην Κεντρική Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, συνομιλώντας απευθείας με εμπόρους και επαγγελματίες.
Διαπιστώθηκε επάρκεια προϊόντων και σταθερότητα τιμών, με βασικό ζητούμενο την ενίσχυση της κίνησης στην αγορά.
Ο Υπουργός δεσμεύτηκε για άμεση συνέχεια του διαλόγου με τον Σύνδεσμο Εμπόρων, με στόχο την επίλυση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο.
Στη συνέχεια, ο Υπουργός επισκέφθηκε τη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής, όπου παρουσία του δημάρχου Νέας Προποντίδας Μανώλη Καρρά και του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Γιώργου:
Ενημερώθηκε για τα έργα που υλοποιούνται στην περιοχή
Επισκέφθηκε το δημοτικό σφαγείο, σημαντική υποδομή για την τοπική παραγωγή
Επιθεώρησε το υπό κατασκευή αρδευτικό έργο στη θέση «Πλατάνια», ενισχύοντας την αγροτική ανάπτυξη της περιοχής.
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνεχίζει με παρουσία στο πεδίο και διάλογο με τους ανθρώπους της παραγωγής.