email:

info@agrocretanews.gr

Δευτέρα, 27 Ιουλίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Τραγωδία στη Σητεία: 73χρονος σκοτώθηκε από φρέζα στο αμπέλι του

Θανάσιμος τραυματισμός κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών – Τον εντόπισαν συγχωριανοί του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 73χρονος στο χωράφι του μετά από ατύχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της Σητείας χθες, όπου ένας 73χρονος Άγγλος, μόνιμος κάτοικος της περιοχής, έχασε τη ζωή του ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες στο αμπέλι του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο άνδρας εργαζόταν με φρέζα. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εικάζεται ότι από κακό χειρισμό το γεωργικό μηχάνημα ανετράπη ή γύρισε ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από τα μαχαίρια της φρέζας, τα οποία του προκάλεσαν βαρύτατα τραύματα, οδηγώντας στον θάνατό του.

Τον εντόπισαν χωρίς τις αισθήσεις του στο χωράφι συγχωριανοί του, οι οποίοι ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές. Στο σημείο έσπευσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος εξετάζονται.

Η είδηση έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στην τοπική κοινωνία, καθώς ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός και μόνιμος κάτοικος της περιοχής εδώ και χρόνια.

neakriti.gr

Σχετικά Άρθρα

Νέα Αριστερά: Άμεσες και πλήρεις αποζημιώσεις στους αγρότες του Δήμου Τυρνάβου

Η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το Δαμάσι, τον Τύρναβο, τα Πλατανούλια, τα Δένδρα και...

Ανοίγει σήμερα ο νέος εξωδικαστικός μηχανισμός – Ποιοι οφειλέτες ευνοούνται και τι αλλάζει στις ρυθμίσεις χρεών

Σε λειτουργία τίθεται η ηλεκτρονική πλατφόρμα, με δυνατότητα ένταξης για οφειλές άνω των 5.000...

Ελαιοκαλλιέργεια Κρήτης:  Ο…ρυγχίτης πρόλαβε το δάκο – Τεράστιες καταστροφές στα λιόφυτα που δεν ήταν φορτωμένα!

Μπορεί ο δάκος να μην έχει ξεκινήσει ακόμα την δυναμική του εμφάνιση στις ελαιοκαλλιέργειες...

Αγρότες: Πώς θα κάνουν δωρεάν διακοπές

Δωρεάν διακοπές – με 12 διανυκτερεύσεις στα νησιά Βορείου και Νοτίου Αιγαίου -, όπως και φθηνότερη συμμετοχή στα...

«Βροχή» καταγγελιών για ακαθάριστα οικόπεδα: Στις 8.000 οι αναφορές – Τι ισχύει με τα βαριά πρόστιμα

Τις περίπου 8.000 αναφορές πολιτών για ακαθάριστα οικόπεδα γεμάτα ξερά χόρτα και απορρίμματα, που...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ