email:

info@agrocretanews.gr

Σάββατο, 7 Νοεμβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Αγροτικό Κόμμα υπάρχει ως ΑΚΚΕΛ από το 2014 με εκτεταμένη επιτυχημένη δράση … για όσους αγνοούν την αλήθεια

Από το ΑΚΚΕΛ προς SLPRESS και κάθε μέσο που επιλέγει να αγνοεί την αλήθεια και πραγματικότητα: Η πρόσφατη ανάλυσή σας για την «πιθανή δημιουργία αγροτικού κόμματος» και την εκλογική του δυναμική στο 7% αποκαλύπτει είτε ελλιπή πληροφόρηση είτε σκόπιμη αποσιώπηση. Το ΑΚΚΕΛ υπάρχει, δρά και εκπροσωπεί τον πρωτογενή τομέα εδώ και χρόνια, με θεσμική παρουσία και διεθνή συνεργασίες, έχοντας όμως δράση και θέσεις για όλο το φάσμα πολιτικών θεμάτων.

Η συνεργασία μας με τον ανεξάρτητο βουλευτή Μιχάλη Γαυγιωτάκη εξασφαλίζει συνεχή κοινοβουλευτική παρέμβαση, ενώ η συμμετοχή μας στο ευρωπαϊκό κόμμα ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΘΝΩΝ ESN μάς δίνει δικαίωμα ερωτήσεων και πολιτικής πίεσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Δεν περιμένουμε να «δημιουργηθεί» κάτι νέο — είμαστε ήδη εδώ, ισχυρότεροι από ποτέ.

Το ΑΚΚΕΛ είναι το πολιτικό καταφύγιο των ανθρώπων του πρωτογενούς τομέα αλλά και των καταναλωτών. Εκπροσωπούμε τους αγρότες, τους καταναλωτές, τους κτηνοτρόφους, τους αλιείς, τους μελισσοκόμους, τους ανθρώπους της γης και της παραγωγής. Δεν είμαστε αστάθμητος παράγοντας — είμαστε ο σταθερός πυλώνας που αγνοείτε.

Η κλεψύδρα του προεκλογικού χρόνου έχει πράγματι γυρίσει. Και το ΑΚΚΕΛ είναι εκεί, με δομές, με λόγο, με δράση. Όσοι επιμένουν να μας αγνοούν, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την πραγματική Ελλάδα: την Ελλάδα της παραγωγής, της αυτάρκειας, της αξιοπρέπειας.

Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις ΟΣΔΕ: Αιχμές για σκόπιμες καθυστερήσεις – Αντιδράσεις από τα ΚΥΔ της Κρήτης

Έντονη ανησυχία προκαλούν στην κυβέρνηση οι καθυστερήσεις που καταγράφονται στην οριστικοποίηση των δηλώσεων του...

Κραυγή αγωνίας από τους αμπελουργούς της Κρήτης – Μέτρα για τη Σουλτανίνα και ελέγχους στην αγορά ζητά η βουλευτής Ε. Βατσινά

Ε. Βατσινά: «Αντί για ουσιαστικά μέτρα στήριξης, η κυβέρνηση επικαλείται προγράμματα της ΚΑΠ, μελλοντικές...

Πλακιωτάκης: Στο επίκεντρο οι καταστροφές στο Λασίθι και η κλιματική θωράκιση

Την ανάγκη για δίκαιη πράσινη μετάβαση και ενίσχυση της κλιματικής ανθεκτικότητας υπογράμμισε ο Γιάννης...

Φεστιβάλ «Ημέρες Μελιού & Τοπικών Προϊόντων – Χειροτεχνίας – Οικοτεχνίας»

Οι «Ημέρες Μελιού» γλυκαίνουν τον Πειραιά! Με επίκεντρο το μέλι, η καρδιά του Πειραιά γεμίζει...

Ζαχαρόπουλος: Τόσα χρόνια μέσα στα αστικά κέντρα πεινάγαμε, όλη η επαρχία έτρωγε με χρυσά κουτάλια

Αντιδράσεις προκαλούν τα λεγόμενα στελέχους της ΝΔ σε τηλεοπτικό πάνελ. Δείτε το βίντεο στα 4:30...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ