Η επιστολή στον Πρωθυπουργό
“Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Μετά από τη συνεδρίαση του Παγκρήτιου Συντονιστικού στο Ηράκλειο, στο οποίο συμμετείχαν βουλευτές, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού και εκπρόσωποι φορέων, σας διαβιβάζουμε το ομόφωνο αίτημα του Συντονιστικού Οργάνου για τον προσδιορισμό μιας κατ’ ιδιαν συνάντησης μαζί σας.
Έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια επαφών και συναντήσεων κι έχοντας λάβει τις διαβεβαιώσεις πως μόνο με πολιτική απόφαση και δίκη σας παρέμβαση μπορούν να υπάρξουν λύσεις, λαμβάνουμε το θάρρος να απευθυνθούμε σε εσάς με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο σας και τον θεσμό.
Διευκρινίζουμε πως στο πλαίσιο της συνάντησης αιτούμαστε την παρουσία μιας αντιπροσωπείας εκπροσώπων της Περιφέρειας Κρήτης, του Συντονιστικού Οργάνου κι εκπροσώπων φορέων προκειμένου να παραχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος.
Προσδοκώντας στη θετική ανταπόκριση σας και γνωρίζοντας τη γνώση της πραγματικής κατάστασης λόγω της καταγωγής σας από την Κρήτη , αναμένουμε την επίσημη απάντηση σας.
Στη διάθεση σας για ότι επιπλέον χρειαστεί
Με εκτίμηση
Μανώλης Ορφανουδάκης
Πρόεδρος Συντονιστικής”