email:

info@agrocretanews.gr

Παρασκευή, 7 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Άνοιξε ο έλεγχος για την ενιαία λίγο πριν την πληρωμή

Άνοιξε ο έλεγχος για την Ενιαία Ενίσχυση που αναμένεται να πληρωθεί μέχρι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως «στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη», στην Υποενότητα Έλεγχοι μέσω Τηλεπισκόπησης για το έτος 2021, θα βρείτε την αναγγελία ελέγχου που αφορά τους γεωργούς που εμπίπτουν σε δείγμα ελέγχου με τηλεπισκόπηση.

Η αναγγελία ελέγχου πραγματοποιείται ηλεκτρονικά και θεωρείται ότι έχει νομίμως κοινοποιηθεί μέσω της ανάρτησης στο λογαριασμό του υπόχρεου στην ηλεκτρονική εφαρμογή «Καρτέλα του Αγρότη» στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ». 

Η είσοδος στην εφαρμογή “Καρτέλα Αγρότη” πραγματοποιείται από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://osdeopekepe.dikaiomata.gr/FarmersTab/#/login.

Για να είναι δυνατή η είσοδος στην εφαρμογή είναι απαραίτητη η λήψη κωδικού και η δημιουργία προσωπικού λογαριασμού από τη σελίδα https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/ στην επιλογή “ΑΙΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ”. 
Οδηγίες για τη δημιουργία προσωπικού λογαριασμού και λήψης κωδικού περιέχονται στο αρχείο

https://registration.dikaiomata.gr/user_registration/static/files/egxeiridio_online_xristi.pdf

Τονίζεται πως «οι παραγωγοί, οι οποίοι έχουν υποβάλλει Αίτηση Ενιαίας Ενίσχυσης online για τα έτη 2014-2021 ή έχουν υποβάλλει αίτηση στα γεωργοπεριβαλλοντικά μέτρα (Βιολογικές Καλλιέργειες, Κομφούζιο, Νιτρορύπανση, Διατήρηση ελαιώνα Άμφισσας, κλπ) ΔΕΝ απαιτείται να παραλάβουν εκ νέου κωδικό και μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τελευταία εν ισχύ στοιχεία».

Τέλος αναφέρεται πως «Στην περίπτωση που ο παραγωγός έχει απωλέσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό του ή επιθυμεί να αλλάξει κάποιο από τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να ακολουθήσει τις σχετικές οδηγίες που περιγράφονται στην ανωτέρω ιστοσελίδα (μέσω των επιλογών «Αίτημα μεταβολής email» ή «Αλλαγή κωδικού» αντίστοιχα)».

Σχετικά Άρθρα

ΥΠΕΘΟΟ – ΑΑΔΕ: Καταβλήθηκαν 33,58 εκατ. ευρώ σε 67.746 δικαιούχους για την αγορά λιπασμάτων

Ολοκληρώθηκε η πρώτη καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης προς επαγγελματίες αγρότες και επιχειρήσεις του...

ΠΟΛΑΚΗΣ-Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

-Καταπέλτης κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παύλος Πολάκης για τις πρώτες,...

Θανάσης Καββαδάς: Θωρακίζεται όλη η χώρα απέναντι στις επιζωοτίες

12,5 εκατ. ευρώ επί πλέον στις 13 Περιφέρειες για μέτρα βιοασφάλειας Την πανελλαδική ενίσχυση της...

ΑΑΔΕ–myAGRO: Πάνω από 2.000 άτομα στη ζωντανή μετάδοση – Οι τοποθετήσεις των φορέων

Παρουσιάστηκε χθες, 6 Αυγούστου 2026, στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων η Νέα Αίτηση Ενίσχυσης...

Αγροτικές ενισχύσεις: Ποιοι κινδυνεύουν να τις χάσουν – Ποιοι νέες κυρώσεις προβλέπονται

Με αυστηρότερο πλαίσιο ελέγχων και κλιμακωτές κυρώσεις συνοδεύεται η υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ)...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ