email:

info@agrocretanews.gr

Πέμπτη, 11 Ιουνίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Συνελήφθη 30χρονος κτηνοτρόφος διακινητής κοκαΐνης

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Σίσι Λασιθίου, για έναν 30χρονο κτηνοτρόφο που όπως αποδείχτηκε ήταν διακινητής κοκαΐνης.

Ο 30χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε έκταση κοντά στο σπίτι και το ποιμνιοστάσιό του να συσκευάζει πακέτα κοκαΐνης, τα οποία στη συνέχεια θα «έσπρωχνε» στους αγοραστές.

Συνολικά οι αστυνομικοί εντόπισαν περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνης.

H ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (09.05.2025) σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου δύο ημεδαποί (30χρονος και 24χρονη) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, περί προστασίας αρχαιοτήτων και περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, κατόπιν ειδικού σχεδιασμού και δράσεων για την καταστολή της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος απέκρυπτε σε διάφορα υπαίθρια σημεία πλησίον του ποιμνιοστασίου του και της οικίας του, ναρκωτικές ουσίες τις οποίες στη συνέχεια διακινούσε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα.

Κατόπιν τούτου αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας χθες (09.05.2025) μεσημβρινές ώρες εντόπισαν τον 30χρονο κατά το χρόνο που συσκεύαζε ναρκωτικές ουσίες στο εν λόγω υπαίθριο σημείο, ενώ η 24χρονη ευρισκόμενη σε ψηλό σημείο της οικίας τους είχε το ρόλο παρατηρητή.

Ακολούθησε έρευνα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος Ηρακλείου στην κοινή τους οικία σε αποθηκευτικούς χώρους και σε υπαίθρια σημεία που χρησιμοποιούσε για την απόκρυψη ναρκωτικών ουσιών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

  • Ένα 1 κιλό και τριάντα πέντε κόμμα έξι (35,6) γραμμάρια κοκαΐνης
  • Δύο 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
  • Τρείς 3 ηλεκτρονικοί ανιχνευτές μετάλλων
  • Φυσίγγια
  • Μία κάμερα καταγραφής
  • Το χρηματικό ποσό των ογδόντα 80 ευρώ
  • Τέσσερις 4 μονωτικές ταινίες
  • Τέσσερα 4 νάιλον περιτυλίγματα με υπολείμματα κοκαΐνης
  • Τρία 3 κινητά τηλέφωνα

Επίσης κατασχέθηκαν -2- Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου».

rethnea.gr

Σχετικά Άρθρα

ΑΚΚΕΛ: Τούς τελείωσε το παραμύθι με την Κοβέσι, ούτε μηνύσεις, ούτε άρθρο 86, ούτε “απαγορεύεται η έρευνα”

Για μήνες ολόκληρους κάποιοι απειλούσαν ότι “θα μηνύσουν την Κοβέσι στα ελληνικά δικαστήρια”. Το...

ΥΠΑΑΤ: Ξεπέρασαν τους 1.044 τόνους τα τυριά που διακινήθηκαν ελεγχόμενα από τη Λέσβο

Συνεχίζεται ομαλά η ελεγχόμενη διακίνηση τυροκομικών προϊόντων από τη Λέσβο προς την υπόλοιπη χώρα...

Εκλογές τον Ιούλιο για το Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης 

Στις «κάλπες» για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου θα προσέλθουν τα...

Ούτε τροπολογία, ούτε παράταση! Στα Χανιά για το αλαλούμ με την κτηματογράφηση ο πρόεδρος του Κτηματολογίου

Χωρίς παράταση και χωρίς τροπολογία προχωρά ακάθεκτη η διαδικασία κτηματογράφησης στα Χανιά με τα...

Γιάννης Ανδριανός: Η Ελλάδα αξίζει και μπορεί να έχει πολύ ισχυρότερη θέση στην παγκόσμια αγορά της ελιάς και του ελαιολάδου

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Ανδριανός παρέστη στο Συνέδριο της Επιστημονικής Εταιρείας...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ