email:

info@agrocretanews.gr

Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες

Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, σήμερα στις 11 το πρωί, σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στο ύψος των Σοφάδων, αφήνοντας τους διερχόμενο οδηγούς να περάσουν, χωρίς να πληρώσουν.

Οι αγρότες μοίρασαν φυλλάδια με το σύνολο των αιτημάτων τους στους οδηγούς, οι περισσότερων εκ των οποίων γνώριζαν τους λόγους των κινητοποιήσεών τους.

Συγκέντρωση

Αύριο στις 11 το πρωί, στο σημείο του μπλόκου που έχουν στήσει Καρδιτσιώτες και Φαρσαλινοί αγρότες έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση παρουσία φορέων, συλλογών, σωματείων.

«Τα διόδια είναι πανάκριβα. Πρέπει να καταργηθούν. Πρέπει να υπάρχει δωρεάν διέλευση, γιατί οι δρόμοι έχουν γίνει με δικά μας χρήματα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας κ. Ρίζος Μαρούδας, συμπληρώνοντας πως η σημερινή δράση «είναι μια μορφή κλιμάκωσης κι ένα μήνυμα προς την Κυβέρνηση πως δεν είμαστε διατεθειμένοι να σταματήσουμε την κινητοποίηση». «Ίσα ίσα μας πεισμώνουν παραπάνω οι δηλώσεις πως έχουν ικανοποιηθεί τα αιτήματά μας, ενώ εμείς έχουμε εισόδημα κάτω από το κόστος παραγωγής» ξεκαθάρισε.

https://youtube.com/watch?v=f6_w5xWwmq0%3Ffeature%3Doembed

in.gr

Σχετικά Άρθρα

ΚΑΕΚ… Ψηφιακός έλεγχος, αναλογικοί τίτλοι

Ιωάννης Περουλάκης Βρισκόμαστε στις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου και η παράταση για την Ενιαία Αίτηση...

Επιστροφή ενοικίου: Πόσα θα πάρετε τον Νοέμβριο – Οι παγίδες και τα παραδείγματα

Με την επιστροφή ενοικίου έως το τέλος Νοεμβρίου, οι δικαιούχοι ενοικιαστές θα λάβουν μια...

Αγροτικό πετρέλαιο: Πώς θα πάρουν λειτουργεί το mydiesel – Τα 4 βήματα

Η νέα ψηφιακή διαδικασία βασίζεται στην έκδοση ηλεκτρονικού κουπονιού, το οποίο θα χρησιμοποιείται την...

De minimis ζωοτροφών: Προς Νοέμβριο μεταφέρονται οι πληρωμές των 53,7 εκατ. ευρώ – Τα ποσά ανά ζώο

Για τον Νοέμβριο μετατίθεται, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η καταβολή της έκτακτης ενίσχυσης...

Σειρά αλλά… αργότερα για τα υπόλοιπα του 2024 μετά την πληρωμή 116 εκατ. ευρώ για το 2025

Στα περίπου 40 εκατ. ευρώ που αφορούν υπόλοιπα ενισχύσεων του 2024, τα οποία δεν...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ