email:

info@agrocretanews.gr

Κυριακή, 2 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Μαγνησία: Πρόβατα έφαγαν… 100 κιλά χασίς και «έκαναν κεφάλι»

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης της φαρμακευτικής κάνναβης όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του είχε καταναλωθεί από το κοπάδι

Ένας βοσκός παραξενεύτηκε με τη συμπεριφορά που είχαν τα πρόβατα του λίγη ώρα αφού τα είχε βγάλει για βοσκή σε περιοχή της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το TheNewspaper.gr, αμέσως μετά τη θεομηνία που έπληξε την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας, κι ενώ οι χορτολιβαδικές εκτάσεις έχουν υποστεί καταστροφές, ένα κοπάδι με πρόβατα «εισέβαλε» σε θερμοκήπιο έξω από τον Αλμυρό Βόλου, το οποίο καλλιεργεί… φαρμακευτική κάνναβη και έφαγε μία μεγάλη ποσότητα που ξεπερνά τα 100 κιλά.

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης, όταν διαπίστωσε ότι η παραγωγή του, έχει υποστεί μεγάλη ζημιά τόσο από το έντονο καιρικό φαινόμενο που πλημμύρισε τις εκτάσεις στην περιοχή, ενώ στη συνέχεια την αποτελείωσαν τα ζώα που βρήκαν φαγητό για να τραφούν.

«Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάματα. Έχουμε τον καύσωνα, χάνουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής. Έχουμε τις πλημμύρες, χάνουμε το υπόλοιπο. Και το καλύτερο; Μετά από όλα αυτά, μπαίνει στην εγκατάσταση ένα κοπάδι πρόβατα, το οποίο δεν ξέρω πως γυρνάει, και ξεκίνησε να τρώει ό,τι είχε απομείνει. Δεν ξέρω τι να πω, ειλικρινά», λέει ο ιδιοκτήτης της αδειοδοτημένης μονάδας καλλιέργειας κάνναβης.

https://www.protothema.gr/

Σχετικά Άρθρα

Κτηνοτρόφοι Ηρακλείου: Η γη της Κρήτης ανήκει στους Κρητικούς-ΔΣ και Γενική Συνέλευση

Ανακοίνωση από την ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Σήμερα 1/08/26 κάναμε συμβούλιο το Δ.Σ του κτηνοτροφικου...

Πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των κρητικών επιχειρήσεων

Το τοπίο των διεθνών αγορών συνιστά ένα «εμπόλεμο» περιβάλλον, ταχύτατα μεταβαλλόμενο, με πολλές απρόβλεπτες...

Παράδοση φαγητού και ειδών πρώτης ανάγκης σε πυρόπληκτους και πυροσβέστες από τον Δήμο Μυλοποτάμου

Περισσότερες από 1.200 μερίδες ζεστού φαγητού, καθώς και εκατοντάδες είδη πρώτης ανάγκης συγκέντρωση μέσα σε...

Μ. Σχοινάς στην Άνδρο για τον Ι. Παλαιοκρασσά:«Τον θυμόμαστε ως παράδειγμα δημόσιου άνδρα που υπηρέτησε με ήθος και ευθύνη»

Τη σπουδαία πολιτική και ευρωπαϊκή παρακαταθήκη του Ιωάννη Παλαιοκρασσά, ανέδειξε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης...

Ντόρα Μπακογιάννη: «Θα ξαναχτίσουμε σπίτια και επιχειρήσεις, θα ξαναφυτέψουμε τις ελιές»

Τις περιοχές που επλήγησαν από τη μεγάλη πυρκαγιά στο νότιο Ρέθυμνο επισκέφθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, πραγματοποιώντας συναντήσεις με εκπροσώπους...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ