email:

info@agrocretanews.gr

Τετάρτη, 5 Αυγούστου, 2026

Επικοινωνία

info@agrocretanews.gr

Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση και Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας

Γεύσεις, μυρωδιές και αρώματα από εκλεκτά προϊόντα θα πλημμυρίσουν την Κεντρική Πλατεία της Λάρισας από τις 7 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2021, μέσα από την έκθεση “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση και Τοπικές Γεύσεις Ελλάδας” που θα πραγματοποιηθεί εκεί, με χορηγό επικοινωνίας το Agrocretanews.gr

Με κέφι, ζωντάνια, χαμόγελα και μαντινάδες, παραγωγοί από την Κρήτη αλλά και άλλες περιοχές της χώρας, θα παρουσιάσουν τους θησαυρούς της ελληνικής γης στην καρδιά της Θεσσαλίας.

Για 6 ημέρες οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε αυτό το αντάμωμα της γεύσης με την παράδοση που θα τους προσφέρει απλόχερα, αγνά τοπικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Η καθιερωμένη έκθεση τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, επιστρέφει ξανά στην αγαπημένη Λάρισα και ανοίγει τις πύλες της για το κοινό, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021 στις 5:00 το απόγευμα. Τις επόμενες μέρες της λειτουργίας της, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 11:00 το βράδυ.

Η “Κρήτη η Μεγάλη Συνάντηση” αποτελεί θεσμό, έχει ήδη πραγματοποιήσει 20 μεγάλες διοργανώσεις σε Αθήνα, Πειραιά Θεσσαλονίκη και Λάρισα οι οποίες στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Η έκθεση τελεί υπό την Αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Λάρισας και του ΕΟΤ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: www.pagritiaekthesi.com ή καλώντας στα τηλέφωνα: 2810-213318, 6932-430433.

Σχετικά Άρθρα

Κτηνοτρόφοι Κρήτης: Πάνε νομικά για τους δασικούς χάρτες – «Αν δεν βρεθεί λύση, θα βγούμε στους δρόμους»

Οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης αναζητούν κοινό μέτωπο  Στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε η νέα συνάντηση...

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις της συγκομιδής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου με προθεσμία την 15η Δεκεμβρίου

Μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου μπορούν οι αμπελουργοί να υποβάλλουν ηλεκτρονικά δήλωση συγκομιδής αμπελοοινικών...

Αγώνας δρόμου για την καταγραφή των ζημιών στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Αγίου Βασιλείου

Του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία καταγραφής των ζημιών που προκάλεσε η...

Σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τις αποζημιώσεις των πυρόπληκτων – Επιταχύνονται οι διαδικασίες στήριξης

Στο επίκεντρο της κυβερνητικής σύσκεψης υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη η άμεση καταγραφή των...

Πρόσφατα άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ