Καθόλου καλές δεν είναι οι εξελίξεις με τις πληρωμές των επιδοτήσεων στους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους. Εκτός του ότι πολλοί θα παραμείνουν μπλοκαρισμένοι (εθνικό απόθεμα, μεταβιβάσεις, έλεγχοι, monitoring), αρκετές χιλιάδες για πρώτη φορά στα χρονικά κινδυνεύουν να μην πάρουν χρήματα πριν τις γιορτές, μένοντας χωρίς… ευρώ.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα των καταστροφικών χειρισμών Σημανδράκου στον ΟΠΕΚΕΠΕ, αφού είναι Πέμπτη σήμερα και οι επιδοτήσεις αγνοούνται.

Μοναδική ελπίδα είναι να γίνουν το βράδυ οι πληρωμές. Όμως αν πάνε για αύριο τότε οι αγρότες με λογαριασμό σε άλλες τράπεζες και όχι της Πειραιώς δεν θα πληρωθούν.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ε. Σημανδράκος θα ζητήσει να μην ισχύσει το βαλέρ των τραπεζών με παρέμβαση Αυγενάκη…
Για να δούμε τι θα δούμε πάλι…